OM ECOSPHERE

batch_Pernilla-Ecosphere4

Hållbar konceptbutik på Södermalm

Ecosphere är en liten klädes- och livsstilsbutik i Hornstull som öppnade 2016, för dig som vill handla hållbart utan att kompromissa med din smak.

Att vara både modeintresserad och medveten konsument är inte så enkelt alltid. Speciellt inte i en tid när ord som hållbarhet blivit trendigt, hur vet man då vad som är schysst tillverkat och miljövänligt på riktigt?

Du som varit med ett tag vet också att det har varit svårt att hitta hållbara kläder som både är snygga och hållbart tillverkade. Men oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig med just det.

Vår VD och inköpare Pernilla Johansson väljer ut det allra bästa som finns till Ecosphere: schysst kvalitet, sund och etisk tillverkning, klimatsmarta material och produkter som på andra sätt bidrar till ett minskat slöseri av naturresurser. Och kanske bäst av allt: design som man älskar och vill bära mest hela tiden!

Hitta hållbara presenter

Eftersom vi är en liten butik så har vi tid att hjälpa dig med det lilla extra. Vi vill att du som handlar hos oss ska bli mer än nöjd, och därför finns vi tillgängliga för att svara på frågor om storlek, passform och kvalitet. Skicka bara ett mess på Instagram eller ett mejl på pernilla@ecosphere.se. Vi hjälper även gärna till med att ge förslag på presenter.

 

På Ecosphere hittar du alltid hållbara kläder, accessoarer, böcker och allt däremellan för att främja en hållbar livsstil.