Vintage & Pre Loved

ecosphere_vintage

I vår butik hittar du vintage och pre-loved kläder och inredning. Det mesta är handplockat av oss, där vi väljer ut allt från inredning och husgeråd som behöver få ett nytt liv hemma hos en ny ägare, till kläder av hög kvalitet eller fina material som tåls att slita på ett bra tag till. De flesta klädesplaggen finns även till försäljning online. 

Vi lanserar nu att ta emot begagnade plagg från er kunder, där vi idag fokuserar på de varumärken vi säljer i butik, andra hållbara klädmärken, och i viss mån renodlad vintage.

Är du intresserad av att sälja en del av dina gamla klädesplagg via oss? Hör av dig via mail, så bestämmer vi mer angående inlämning och vilka av plaggen vi tror passar bäst hos oss.

Kommissionsförsäljningen fungerar såhär:

  1. Du och vi väljer ut vilka av dina tvättade och hela plagg som passar in i butiken. Vi kommer gemensamt överens om pris, och du får 40% av plaggets pris efter att det blivit sålt, via överföring till bankkonto. Vill du hellre behålla dina pengar i butiken, gör vi om dom till presentkort och då får du istället 50% av plaggets pris.
  2. Efter en bestämd tidsram som vi gemensamt sätter, exempelvis 1-4 månader beroende på mängd plagg/typ av plagg/önskemål, hämtar du upp de plagg som eventuellt ej blivit sålda, samt att vi genomför transaktionen till dig för de plagg som blivit sålda. Inlämnade plagg som ej blir upphämtade skänker vi vidare till välgörenhet, då vi ej har utrymme för att förvara dessa.

Exempel på varumärken vi gärna tar emot är: Kowtow, Kings of Indigo, O My Bag, Nudie och andra liknande varumärken med en tydlig hållbar profil. Vintageplagg i fint skick gillar vi också, och även äldre plagg från varumärken som Levi's och liknande som håller hög kvalitet.

Hör av dig till Pernilla@ecosphere.se om du är intresserad av att sälja vidare dina plagg på kommission hos oss!