ECOSPHERE

Att vara både modeintresserad och medveten konsument är inte så enkelt när utbudet inte överensstämmer med de höga krav man ställer på tillverkning, material, kvalitet och design. Därför väljer jag ut det allra bästa som finns till Ecosphere: schysst kvalitet, sund och etisk tillverkning, klimatsmarta material och produkter som på andra sätt bidrar till ett minskat slöseri av naturresurser. Och kanske bäst av allt: design som man älskar och vill bära mest hela tiden!

 

Ecosphere har förhoppning om att kunna vara ett bra och enkelt alternativ för den medvetna konsumenten, och strävar efter hållbart mode utan kopplingar till överkonsumtion och degradering av ekosystem. Hållbart mode handlar dessutom om att köpa kläder man verkligen gillar: snygga, hållbara och tidlösa plagg som passar perfekt in i just din garderob!

 

För information och inspiration är du välkommen att följa Ecosphere på:
Instagram: @ecosphere.se
Facebook: Ecosphere

 

batch_Pernilla-Ecosphere4

Pernilla Johansson

grundare

Jag som grundat Ecosphere heter Pernilla. Jag har tidigare bloggat om hållbar livsstil på Ekoenkelt. Jag är utbildad miljövetare, hållbar stadsplanerare, kriminolog och modevetare, och är författare till boken 'Ekoenkelt: Vägen till en hållbar livsstil'. Du kan läsa mer om mig och mitt intresse för hållbar livsstil på Ekoenkeltbloggen.

Jag startade Ecosphere 2014 som världens minsta hobbyprojekt - att se till att det blev enklare att köpa hållbart producerade kläder, som var lika modemedvetna som det jag såg i butikerna, men som samtidigt höll bra mycket bättre kvalitet och var mer tidlösa tillskott till garderoben. Min filosofi är att älska det man köper, och göra det länge.